Neix l’agrupació de la Joventut Socialista de Santa Maria de Merlès

0
673

Tres joves del municipi berguedà han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la formació política

Aquest passat dissabte, 20 d’octubre, es va constituir la nova agrupació de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Santa Maria de Merlès. Amb ella ja són 5 les agrupacions existents dels i les joves socialistes a la Catalunya Central. Judith Tarrasón, estudiant de 18 anys, serà la persona encarregada de liderà la formació política del municipi berguedà.

Juntament amb ella l’acompanyaran Esther Tarrasón, estudiant de 20 anys, que s’ocuparà de la secretaria d’organització i Ismael Quintana, també estudiant de 22 anys, serà el responsable de la secretaria de Formació. Els 3 formaran la nova executiva que tindrà com a objectiu principal la lluita en contra de les injustícies socials al municipi i a la comarca del Berguedà.

La nova primer secretaria, Judith Tarrasón, ha mostrat la il•lusió davant del nou projecte i ha assegurat que “tenen ganes de treballar per l’ideal socialista allà on faci falta”. Tarrasón ha afegit que “no és necessari ser d’una gran ciutat per contribuir a la causa sinó que en els petits municipis també s’hi troben problemes i injustícies socials”.

La JSC creix a la Catalunya Central

Berga, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada i el Pont de Vilomara són els altres municipis de les Comarques Centrals on la Joventut Socialista de Catalunya hi és present. Ara, amb la incorporació de la JSC a Santa Maria de Merlès, ja en són 5 les agrupacions existents dels i les joves socialistes a les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès.

Jordi Pujals, primer secretari de les Comarques Centrals, ha volgut destacar la il•lusió i les ganes dels tres joves i ha assegurat que “sense el seu esforç i coratge no hagués estat possible”. També ha volgut destacar la feina que ha dut a terme el líder dels joves socialistes de la ciutat de Berga, Joan Fígols, per la incorporació dels joves de Santa Maria de Merlès i ha assegurat que “és un pilar fonamental per la formació política a la comarca”.

Pujals ha acabat destacant la importància que té per la JSC la incorporació d’un municipi com Santa Maria de Merlès perquè “ens ajuda a continuar lluitant per acabar amb les injustícies socials que estan molt presents al nostre territori” i ha afegit que “és l’hora d’estar al costat de qui ho necessita, amb solidaritat i exigència”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here