La JSC condemna les declaracions xenòfobes d’un regidor de CiU a Guardiola de Berguedà

0
658

La JSC també li exigeix que demani perdó o dimiteixi.

Jordi Carreras, que també és president d’Unió de Joves al Berguedà, ha realitzat, a través de Twitter, declaracions contra els immigrants àrabs i les víctimes estrangeres de violència de gènere, entre altres col·lectius.

Els i les joves socialistes exigeixen a CiU, Unió Democràtica i Unió de Joves que també condemnin públicament aquestes declaracions i que es comprometin a lluitar contra el racisme i la xenofòbia.

Ateses les múltiples declaracions xenòfobes i classistes que ha realitzat Jordi Carreras (CiU), tercer tinent d’alcalde de Guardiola de Berguedà i president d’Unió de Joves al Berguedà, a la xarxa social Twitter.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC), a través de la seva Federació territorial de Comarques d’Interior (Bages, Berguedà i Solsonès), manifesta que:

• Lamentem i condemnem dites declaracions perquè inciten clarament a l’odi contra persones d’altres cultures i contra persones que atravessen greus dificultats econòmiques. No només són impròpies de qualsevol demòcrata, sinó que encara ho són més en el cas d’un càrrec públic amb responsabilitats de govern al seu municipi.

• Exigim a Montserrat Ribera (CiU), alcaldessa de Guardiola de Berguedà, així com a Convergència i Unió (CiU), Unió Democràtica de Catalunya (UDC) i Unió de Joves (UJ), que condemnin públicament les declaracions de Jordi Carreras adquireixin un compromís clar contra el racisme i la xenofòbia i a favor del respecte i la convivència entre tots els ciutadans.

• Exigim a Jordi Carreras que rectifiqui públicament les seves declaracions i que demani perdó a la ciutadania en general i, en especial, a totes aquelles persones que hagi pogut ofendre. En cas contrari, entenem que hauria de dimitir de tots els càrrecs públics que ostenti.

Guardiola de Berguedà, 6 de gener del 2012

(Podeu veure el seus comentaris a través del twitter @jrdcarreras o el resum d’imatges aquí a baix)

Galería d’imatges

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here