No siguis innocent, sigues jove socialista

0
424

Nova campanya d’afiliació de la Joventut Socialista de les Comarques d’Interior

La JSC Comarques d’Interior és l’organització política que agrupa els i les joves socialistes del Bages, el Berguedà i el Solsonès. Som l’onzena Federació territorial de la Joventut Socialista de Catalunya.
Ens definim com una organització política juvenil amb vocació interclassista, però que creu en la lluita de classes i que té com a objectiu combatre les desigualtats socials i millorar la qualitat de vida dels i les joves de la Catalunya central. Els nostres anàlisis i propostes beuen del marxisme, la socialdemocràcia i altres corrents del socialisme. Així doncs, defensem polítiques actives d’ocupació, habitatge i educació que permetin als i les joves exercir el seu dret a l’emancipació. A més, ens oposem a qualsevol tipus de discriminació per raons de raça, gènere, orientació sexual, etc. Creiem fermament en la llibertat, la igualtat i la solidaritat.
Estimem la nostra nació, Catalunya; també la llengua i la cultura catalanes. Volem que l’Estat espanyol faci bandera del seu caràcter plurinacional i que garanteixi als catalans i catalanes un nivell d’autogovern suficient per ser pròspers i nacionalment lliures. Per altra banda, comprenem la diversitat del sentiment nacional del poble català i, per tant, som equidistants de l’independentisme i del nacionalisme espanyol. Volem un poble català unit i cohesionat, que mantingui un vincle fraternal i solidari amb la resta de pobles d’Espanya i del món. És per tot això que som catalanistes i federalistes.
El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) és el nostre partit polític, malgrat en som orgànicament independents. Som els responsables de les seves polítiques de joventut, i els nostres candidats concorren a les diverses conteses electorals dins de les seves llistes.
Si comparteixes els nostres valors i vols treballar per la igualtat d’oportunitats dels i les joves de les nostres comarques, contacta amb nosaltres. T’esperem

Busca’ns al Facebook (JSC Comarques d’Interior) i segueix-nos també al Twitter:
https://twitter.com/jsc_ccinterior

Contacta’ns a:
Ctra. Cardona, 17, 1r — 08241 Manresa
Tel.: 93 872 05 70
ccinterior@jsc.cat

Documents adjunts

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here