La JSC es mobilitza per la vaga de l’ensenyament públic amb el lema “Tenim dret a estudiar!”

0
1297

Els i les joves socialistes han fet de piquet informatiu als centres educatius de Manresa i han repartit més de 500 pamflets. També han participat a la concentració convocada per la plataforma ‘El Bages es mou’.

Els i les joves socialistes del Bages, Berguedà i Solsonès s’han sumat a la vaga general de l’ensenyament públic d’avui, 22 de maig. La JSC considera que la vaga, que ha estat convocada per tota la comunitat educativa, ha obtingut un seguiment massiu a la Catalunya central.

Durant tot el matí, un piquet informatiu de joves socialistes ha recorregut els centres educatius de secundària i universitaris de Manresa i ha repartit més de 500 pamflets informatius sobre les retallades de CiU i PP. “Tenim dret a estudiar!” ha estat el lema que ha utilitzat la JSC Comarques Centrals durant la jornada reivindicativa.

Per altra banda, la JSC també ha participat a la concentració en defensa de l’educació pública i de qualitat convocada per la plataforma “El Bages es mou” a la plaça de Crist Rei de Manresa.

Una generació abocada al fracàs

Ángel Saez, secretari d’Estudiantil de la JSC Comarques Centrals, denuncia que les retallades de CiU i PP “aboquen tota una generació al fracàs i ens condemnen a ser un país poc preparat”.

A més, Saez creu que “la massificació de les aules a l’escola, la pujada de les matrícules universitàries i la reducció de beques, així com la FP de pagament, donen el toc de gràcia a l’educació pública i de qualitat del nostre país i, a més, dinamiten la igualtat d’oportunitats en l’accés als estudis”.

Enllaços

Galería d’imatges

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here