La JSC Manresa dóna la paraula al jovent

0
316

Un grup de joves d’entre 12 i 35 anys van debatre aquest passat dissabte al cafè-teatre Voilà! sobre les necessitats i les mancances del jovent de Manresa

El “Fòrum progressista” del PSC de Manresa, el cicle de col·loquis ciutadans on els socialistes recullen propostes pel seu programa electoral, va arribar aquest passat dissabte a la seva quarta sessió, dedicada a la Joventut. Va introduir l’acte Judit Carreras, diputada al Parlament i membre de la Comissió de Joventut. Carreras va parlar sobre les polítiques adreçades a millorar les dues preocupacions principals dels joves en l’actualitat: l’ocupació i l’habitatge. En aquest sentit, la diputada va destacar el projecte “Suma’t”, posat en marxa pel Govern Montilla i que ha desenvolupat l’Ajuntament de Manresa, que “no ataca la cultura de l’esforç, tal com va dir la dreta, sinó que estimula l’esforç dels joves que necessiten més formació per reinserir-se al mercat laboral”.

Després de la intervenció de Carreras, un grup de joves, amb edats compreses entre els 12 i els 35 anys, van debatre sobre les mancances i les necessitats de Manresa en matèria de Joventut. Un dels temes més discutits van ser els mètodes per fer que el jovent es vulgui implicar directament en els afers públics del seu municipi.
Més representativitat i coneixement
Entre els joves que van fer les seves aportacions hi havia Josep Gonzàlez, primer secretari de la JSC a Manresa, i Oriol Puig, primer secretari de la JSC a la Catalunya central, que van insistir en la necessitat de redissenyar els òrgans de participació juvenil a Manresa per fer-los “més representatius” del conjunt del jovent de la ciutat, a més d’impulsar la feina i el coneixement dels serveis municipals adreçats als joves, començant pel punt d’informació juvenil.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here