La JSC a les Comarques Centrals es renova

0
772

Els i les joves socialistes de les comarques centrals canvien la seva executiva i encaren nous reptes en la dura situació global

El passat dilluns 1 de juliol, els joves socialistes de les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès van escollir nova executiva en un congrés celebrat de manera extraordinària. Els militants de la Federació socialista van escollir com a nou primer secretari el manresà de 21 anys Josep Gonzàlez com a nou responsable a la Catalunya Central. Gonzàlez era, fins aleshores, el viceprimer secretari de la federació.

A part de l’elecció de Gonzàlez com a nou responsable, el Congrés va decidir per unanimitat la composició de la nova executiva. En aquesta, i formen part els santjoanencs Elia Tortolero com a secretària d’organització i Àngel Saez com a adjunt d’organització i encarregat de l’àrea estudiantil, l’Albert Coberó de Súria i responsable d’Acció Política i Municipal, el navassenc Alejandro Fernandez encarregat de la formació i la surienca Laura Hernández al capdavant de l’àrea de moviments socials.

En el seu nomenament, Gonzàlez va comentar que estem en un moment molt complicat, les nostres comarques estan patint la crisi amb molta força i hem d’intentar ser una eina per la millora del territori. El nou primer secretari també es va referir a la crisi entre els joves, molt joves no podran estudiar, per l’augment de taxes en les matrícules ni podran treballar per la falta d’oportunitats, l’alternativa ha de ser aquí, a casa nostra i no a Londres servint cafès. Una de les primeres accions de la nova executiva serà la lluita contra l’atur juvenil on Gonzàlez va recalcar que si els joves no defensem els nostres drets i les nostres oportunitats laborals, ningú ho farà per nosaltres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here