La JSC de Berga saluda la diversitat d’organitzacions polítiques juvenils a la ciutat

0
334

També anuncia la seva participació activa en la candidatura d’Encarna Sànchez.

Des de la JSC de Berga volem expressar l’enhorabona a la viladenca, Júlia Francàs, pel seu nomenament com a Presidenta de la JNC de Berga.

Tot i que la nova presidenta no és resident ni nascuda a Berga celebrem la refundació de la Joventut Nacionalista a la ciutat, tres mesos abans de les eleccions municipals. Creiem que la diversitat d’opinions dels joves ha d’ajudar a fer créixer la ciutat i per això volem treballar conjuntament amb la JNC i les altres organitzacions existents per defensar els interessos col·lectius dels i de les joves de la ciutat.

En els propers dies tindrem ocasió de fer pública la participació de la JSC en la candidatura municipal que encapçala Encarna Sànchez. Aquesta participació es concretarà tant pel que fa a la presència a la candidatura com en relació amb les propostes de la nostra organització que hem recollit a partir de contactes amb joves progressistes de la ciutat i que s’incorporaran al programa de govern municipal amb què Encarna Sànchez concorrerà a la propera contesa electoral.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here