Comarques Centrals

No siguis innocent, sigues jove socialista

Nova campanya d'afiliació de la Joventut Socialista de les Comarques d'Interior
Imatge del tríptic de la campanya

La JSC Comarques d’Interior és l’organització política que agrupa els i les joves socialistes del Bages, el Berguedà i el Solsonès. Som l’onzena Federació territorial de la Joventut Socialista de Catalunya.
Ens definim com una organització política juvenil amb vocació interclassista, però que creu en la lluita de classes i que té com a objectiu combatre les desigualtats socials i millorar la qualitat de vida dels i les joves de la Catalunya central. Els nostres anàlisis i propostes beuen del marxisme, la socialdemocràcia i altres corrents del socialisme. Així doncs, defensem polítiques actives d’ocupació, habitatge i educació que permetin als i les joves exercir el seu dret a l’emancipació. A més, ens oposem a qualsevol tipus de discriminació per raons de raça, gènere, orientació sexual, etc. Creiem fermament en la llibertat, la igualtat i la solidaritat.
Estimem la nostra nació, Catalunya; també la llengua i la cultura catalanes. Volem que l’Estat espanyol faci bandera del seu caràcter plurinacional i que garanteixi als catalans i catalanes un nivell d’autogovern suficient per ser pròspers i nacionalment lliures. Per altra banda, comprenem la diversitat del sentiment nacional del poble català i, per tant, som equidistants de l’independentisme i del nacionalisme espanyol. Volem un poble català unit i cohesionat, que mantingui un vincle fraternal i solidari amb la resta de pobles d’Espanya i del món. És per tot això que som catalanistes i federalistes.
El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) és el nostre partit polític, malgrat en som orgànicament independents. Som els responsables de les seves polítiques de joventut, i els nostres candidats concorren a les diverses conteses electorals dins de les seves llistes.
Si comparteixes els nostres valors i vols treballar per la igualtat d’oportunitats dels i les joves de les nostres comarques, contacta amb nosaltres. T’esperem

Busca’ns al Facebook (JSC Comarques d’Interior) i segueix-nos també al Twitter:
https://twitter.com/jsc_ccinterior


Contacta’ns a:
Ctra. Cardona, 17, 1r --- 08241 Manresa
Tel.: 93 872 05 70
ccinterior@jsc.cat

Documents adjunts