Camprubí continua ‘fent birres’ amb joves per intercanviar opinions sobre Manresa

0
294

El candidat socialista a l’alcaldia va conversar ahir durant dues hores amb 12 joves manresans d’entre 19 i 24 anys.

Tot va començar fa unes setmanes, quan la Joventut Socialista de Manresa va organitzar un acte de petit format anomenat “Fes una birra amb l’alcalde”. La idea era que un grup d’entre 8 i 12 joves manresans es trobessin amb l’alcalde, Josep Camprubí, per preguntar-li tot allò que volguessin i expressar-li sense embuts les seves opinions sobre la ciutat. “L’experiència va ser molt profitosa”, assegura Camprubí, que pensa que “aquest és un format idoni per poder escoltar i dialogar de tu a tu amb la gent”.

Així doncs, arran de l’èxit de la primera “birra amb l’alcalde”, ahir va tenir lloc una segona en què el candidat socialista a l’alcaldia va convidar personalment bona part dels assistents, “alguns a través del Facebook”, segons explica. La conversa va tenir lloc a les 20.00 al cafè-teatre Voilà! i es va allargar fins les 22.00. Van assistir-hi 12 joves manresans d’entre 19 i 24 anys, de barris i dedicacions diferents, que van fer preguntes a l’alcalde sobre temes diversos: treball, immigració, transport o projectes municipals com l’Ateneu Les Bases. “L’experiència ha tornat a ser molt positiva”, valora Camprubí, que vol “anar repetint”.

Altres trobades

Per altra banda, l’alcaldable del PSC també ha anat fent, durant les últimes setmanes, cafès amb grups reduïts de persones de diferents àmbits de la ciutat, com membres d’algunes entitats culturals i diversos grups de veïns.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here